Beste Chinese restaurants

Heb jij zin traditionele, maar vooral heerlijke Chinese gerechten? Dan zit je in Maastricht op de goede plek. In deze stad boordevol lekker eten en een bourgondische cultuur liggen meerdere restaurants die zich focussen op de Chinese keuken. Neem hieronder een kijkje in de beste Chinese restaurants die Maastricht te bieden heeft!

Chinees Maastricht

Een heerlijk diner is onlosmakelijk verbonden met een bezoek aan Maastricht. Dankzij de vele restaurants, cafés en terrassen kun je genieten van allerlei soorten keukens. Van de Italiaanse en Marokkaanse tot de eenvoudige Nederlandse keuken en natuurlijk ook de overheerlijke Chinese keuken. Heb jij wel zin in een Aziatische maaltijd en ben je op zoek naar een goede Chinees in Maastricht? Dan helpen wij jou graag! Wij zijn namelijk dé gids als het gaat om restaurants in Maastricht. Wij weten bij welke restaurants je het beste kunt gaan eten, zodat je echt culinair kunt genieten. Met onze hulp hoef jij niet meer eindeloos te zoeken. Wij hebben namelijk de beste Chinese restaurants in Maastricht op een rijtje gezet. Begin jij al te watertanden? Lees dan vooral verder!

Op zoek naar een Chinees in Maastricht?

Door het hele land zijn er heel wat Chinese restaurants te vinden. Dus ook in Maastricht zijn er een aantal restaurants met een Chinese keuken. De meeste Chinese restaurants hebben een uitgebreide kaart voor een betaalbare prijs. Van rijst tot noodles, loempia’s, dim sums en nog veel meer. De meeste Chinese restaurants hebben een uitgebreide kaart met losse gerechten, waardoor jij van alles wel wat kunt proberen. Heb je een restaurant op onze website gevonden? Dan weet je in ieder geval zeker dat het aanbod van een goede kwaliteit zal zijn. Of je nu in het restaurant gaat eten of simpelweg Chinees gaat afhalen, met onze gids weet je zeker dat je gaat genieten van jouw culinaire maaltijd. Wil je weten wat de beste Chinees in Maastricht is? Hieronder hebben we er een aantal voor je opgesomd.

De beste Chinese restaurants in Maastricht

De beste Chinese restaurants staan hieronder voor je op een rijtje. Wij hopen dat we zo jouw zoektocht eenvoudiger maken. Bijna iedere Chinees heeft andere invloeden in zijn keuken, waardoor het elke keer weer een culinaire verrassing zal zijn.

Restaurant Chi

Misschien wel dé beste Chinees in de omgeving van Maastricht is restaurant Chi. In 2022 hebben ze dan ook de Thuisbezorgd Award gewonnen voor beste Aziatische restaurant. Restaurant Chi is een echt familiebedrijf en streeft iedere dag weer naar uitstekend, authentiek Chinees eten. Voor lekker eten en een goede en snelle service ben je bij restaurant Chi aan het juiste adres.

Wen Chow

Wen Chow is een Chinees restaurant tegenover het station in Maastricht. Zij bereiden al meer dan 30 jaar Chinese en Kantonese gerechten op een traditionele wijze. Ondanks dat velen denken dat ieder Chinees restaurant hetzelfde is, kun je bij Wen Chow unieke en authentieke gerechten proeven. Zeker de moeite waard dus!

La Chine

La Chine is een restaurant dat al sinds 1951 in Maastricht te vinden is. Deze Chinees staat voornamelijk bekend om zijn fameuze Peking eend met flensjes, bosuitjes en hoisinsaus zoals je die in Chinese restaurants in Hong Kong en Beijing kunt krijgen. Door de centrale ligging op de Markt in Maastricht, kun je altijd even snel gaan proeven bij La Chine.

Yong Kee

Ook Yong kee behoort tot een van de beste Chinese restaurants in Maastricht. De specialiteiten van dit restaurant zijn voornamelijk de Kantonese keuken en dimsum, maar de Peking eend en bapao trekken ook vele foodies. Net zoals La Chine is dit Chinese restaurant te vinden in het centrum van Maastricht.

Culinair genieten met Restaurant Maastricht

Met de hulp van Restaurant Maastricht hoeft de zoektocht naar een Chinees restaurant in Maastricht niet veel moeite te kosten. Met onze gids heb je alle top restaurants op één plek staan. Wij hebben simpelweg al het zoekwerk al voor je gedaan! Hoe wij weten dat onze restaurants goed zijn? Wij letten onder andere op het aanbod op de menukaart, de kwaliteit van het eten, de prijs-kwaliteitverhouding, de ligging en natuurlijk ook de service. Zo garanderen wij jou van een overheerlijke maaltijd, of dat nu ontbijt, lunch, diner of drankjes zijn. Kortom, weet jij niet waar je wilt gaan uiteten in Maastricht? Dan zijn wij de plek waar je moet zijn. Wij hopen dat je met onze hulp een overheerlijke culinaire ervaring zult beleven.