Over ons

RestaurantsMaastricht.nl is dé gids om culinair te genieten in het prachtige Maastricht. Wij zijn een enthousiast team van fijnproevers en horecaliefhebbers, die geloven dat uit eten gaan veel meer is dan alleen eten. Het is een beleving, een moment van samenzijn en genieten van verrukkelijke smaken. Wij willen een plek zijn waar zowel locals als bezoekers van Maastricht kunnen ontdekken welke culinaire schatten deze stad te bieden heeft.

Onze website is jouw ultieme gids voor restaurants, eetcafés, bistro's en hotspots in Maastricht. Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee, een gezellige plek voor een familiebijeenkomst of een moderne locatie voor een avondje uit met vrienden, wij hebben de beste opties voor je verzameld. Bij ons staan eerlijkheid, betrouwbaarheid en passie centraal. Ons team van culinaire kenners en schrijvers zorgt ervoor dat alle informatie op onze website zorgvuldig wordt samengesteld en gecontroleerd. Met onze gids hopen we niet alleen jouw dinerervaring te verrijken, maar ook bij te dragen aan het horecaleven van Maastricht.

Bedankt voor het bezoeken van onze website. We hopen dat wij je inspireren om nieuwe eetervaringen te ontdekken en te genieten van al het heerlijks dat Maastricht te bieden heeft.
beste restaurants

Auteurs

Jay Cece

Opgegroeid in São Paulo, Brazilië, was mijn jeugd gevuld met de rauwe realiteit van het straatleven en de aspergehandel van mijn vader. Het was daar dat ik begon met het telen en verkopen van mijn eigen asperges, een kleine stap die mijn leven zou veranderen. Op mijn 22ste maakte ik de sprong naar Nederland, waar ik de taal leerde, mijn vrouw Sarah ontmoette en me aanpaste aan een nieuwe cultuur. Hier ontwikkelde ik een grote passie voor koken, waardoor ik mezelf een echte foodie kan noemen. Samen met mijn vrouw ontdekken we graag verschillende keukens door heel Nederland. Ik deel dan ook graag mijn favoriete gerechten uit de verschillende keukens die Maastricht te bieden heeft. Zo help ik jou bij het vinden van de beste eetgelegenheden in het zuiden van het land.
Zie artikelen