Auteur

Jay Cece

Aangenaam! Mijn naam is Jay Cece en ik ben auteur van restaurantsmaastricht.nl. Geboren en getogen in Zuid-Limburg, is bourgondisch genieten mij met de paplepel gegoten. Mijn liefde voor de lokale culinaire scene is dan ook groot en vanuit deze passie schrijf ik graag over de verschillende keukens in Maastricht. In mijn vrije tijd ontdek ik met plezier de beste eetgelegenheden die onze stad te bieden heeft, zodat ik die met jullie kan delen. Ben jij op zoek naar het beste café voor een kop koffie, de beste delicatessenzaak of een fine dining restaurant? Ik ben jouw gids! Hier vind je alles over de verschillende keukens en mijn favoriete plekjes in Maastricht. Ik hoop dat jullie hier net zo van mogen genieten als ik!
uniek restaurant

Online en offline mogelijkheden om jouw restaurant te laten opvallen

Om je restaurant op te laten vallen is het belangrijk om zowel online als offline zichtbaar te zijn. In deze […]
Lees meer
Een heerlijk avondje uit in Maastricht

Een heerlijk avondje uit in Maastricht

Maastricht bruist zodra de zon zakt. De smalle straatjes lichten op, terrassen vullen zich met geroezemoes en muziek klinkt uit […]
Lees meer
bereikbaarheid restauranten maastricht

Bereikbaarheid van restaurants in Maastricht: parkeermogelijkheden en openbaar vervoer uitgelicht

​Als je Maastricht bezoekt en een van onze vele aanraders voor restaurants in Maastricht wilt proberen, dan is het handig […]
Lees meer
opvallendste designs horeca Maastricht

De opvallendste designs van horecazaken in Maastricht

In Maastricht vind je allerlei gezellige horecazaken die stuk voor stuk hun charme hebben. Dan is het de kunst om […]
Lees meer
italiaanse vlag

De beste Italiaanse restaurants in Maastricht volgens locals

De Italiaanse keuken blijft een favoriet in Maastricht. Van traditionele pizza’s en verse pasta tot verfijnde gerechten uit Toscane of […]
Lees meer
Een goed restaurant herkennen aan het personeel

Zo kan je een goed restaurant herkennen aan het personeel

Als je een restaurant binnenloopt, is de sfeer het eerste wat je opvalt. Maar hoe je een restaurant écht kan […]
Lees meer
Persoon roert met houten spatel in pan met warme groentes op een inductiekookplaat

Wat betekent de gasloze toekomst voor restaurants?

De horeca verandert snel. Gasloos koken wordt steeds gebruikelijker. De reden? Nieuwe milieuregels en stijgende energiekosten. Veel restaurants zoeken naar […]
Lees meer
Jong kind in een restaurant, leunend over een bank en wijzend, terwijl andere gasten op de achtergrond in gesprek zijn.

De succesformule van een kindvriendelijk restaurant: zo trek je gezinnen aan

De juiste sfeer bepaalt of ouders zich welkom voelen met hun kinderen. Een restaurant waar gezinnen ontspannen kunnen eten, trekt […]
Lees meer
Restaurant ambience

De psychologie van eetervaringen: Hoe restaurants sfeer en ambiance gebruiken om klanten te beïnvloeden

Eten is niet alleen een biologische behoefte, maar ook een ervaring die diep wordt beïnvloed door de omgeving waarin we […]
Lees meer
beste cocktailbars maastricht

De beste cocktailbars in Maastricht

Ben je op zoek naar een verfijnde plek voor een avondje uit met vrienden of een romantische date, Dan is […]
Lees meer
1 2 3 9