Aangenaam! Mijn naam is Jay Cece en ik ben auteur van restaurantsmaastricht.nl. Geboren en getogen in Zuid-Limburg, is bourgondisch genieten mij met de paplepel gegoten. Mijn liefde voor de lokale culinaire scene is dan ook groot en vanuit deze passie schrijf ik graag over de verschillende keukens in Maastricht. In mijn vrije tijd ontdek ik met plezier de beste eetgelegenheden die onze stad te bieden heeft, zodat ik die met jullie kan delen. Ben jij op zoek naar het beste café voor een kop koffie, de beste delicatessenzaak of een fine dining restaurant? Ik ben jouw gids! Hier vind je alles over de verschillende keukens en mijn favoriete plekjes in Maastricht. Ik hoop dat jullie hier net zo van mogen genieten als ik!
Online en offline mogelijkheden om jouw restaurant te laten opvallen
Om je restaurant op te laten vallen is het belangrijk om zowel online als offline zichtbaar te zijn. In deze […]
Wat betekent de gasloze toekomst voor restaurants?
De horeca verandert snel. Gasloos koken wordt steeds gebruikelijker. De reden? Nieuwe milieuregels en stijgende energiekosten. Veel restaurants zoeken naar […]