Beste pizzeria’s in Maastricht

Ben jij een echte pizza liefhebber? In Maastricht vind je de lekkerste pizzeria’s waar je kunt kiezen uit verschillende soorten pizza toppings. Hieronder lees je meer over de beste pizzeria’s in Maastricht en naar welke restaurants je moet gaan om te genieten van een pizza als een echte pizza liefhebber.

Ben jij een echte pizza liefhebber? In Maastricht vind je de lekkerste pizzeria’s waar je kunt kiezen uit verschillende soorten pizza toppings. Hieronder lees je meer over de beste pizzeria’s in Maastricht en naar welke restaurants je moet gaan om te genieten van een pizza als een echte pizza liefhebber.

Op zoek naar een pizzeria in Maastricht?

Als je op zoek bent naar een pizzeria in Maastricht, dan ben je hier op de juiste plek! In Maastricht zijn er talloze pizzeria’s om je smaakpapillen te verrassen. Heb je zin in een traditionele margherita of wil je liever een pizza met bijzondere toppings? Wij hebben de pizzeria’s in Maastricht getest en hebben een selectie gemaakt van de plekken waar jij de beste pizza’s van de stad kunt eten.

Hier vind je de beste pizzeria’s in Maastricht

Wij hebben de beste pizzeria’s in Maastricht voor jou op een rijtje gezet. Op basis van kwaliteit, service en smaak zijn onderstaande pizzeria’s op de lijst gekomen. Het is namelijk belangrijk dat je een verse pizza krijgt gemaakt met verse ingrediënten, want dat proef je. Daarnaast moet het restaurant een echte Italiaanse sfeer hebben, zodat het lijkt alsof je in een restaurant in Italië zit. Lees snel verder om onze selectie te lezen.

De Pizzabakkers

Bij de Pizzabakkers in Maastricht krijg je de lekkerste pizza’s gemaakt op Romeinse wijze. Je krijgt de pizza’s met een dunne, krokante bodem en je kunt kiezen uit maar liefst twaalf verschillende soorten pizza’s. De favoriet van de Pizzabakkers is de Prosciutto Tartufo. Ook wij vonden deze pizza erg lekker! Ben je vegetarisch? Geen probleem! De meeste pizza’s kunnen ook vegetarisch worden klaargemaakt. Daarnaast is het erg leuk om de Pizzabakkers aan het werk te zien in de open keuken van het restaurant. Zo krijg je nog meer honger tijdens het wachten op je pizza.

Tivoli

Pizza’s die vers worden gemaakt in een open keuken? Dat zien wij graag! Bij Pizzeria Tivoli in Maastricht zie je precies hoe ze de pizza draaien op hun hand en vervolgens beleggen met verse ingrediënten. Het is leuk om te zien hoe ze het eten bereiden dat je net hebt besteld. Daarnaast zorgt de fijne sfeer in het restaurant ervoor dat je even denkt dat je in een restaurant in Italië zit. Heb je zin in een specifieke pizza? Dan hebben ze bij Tivoli de optie om zelf je pizza samen te stellen met alleen de ingrediënten die jij lekker vindt!

Piano B

De mogelijkheden zijn er: bij Piano B een heerlijke pizza eten of liever thuis jouw pizza opeten? De keuze is aan jou! Ook hier kun je heerlijk toekijken hoe ze de pizza’s klaarmaken in de open keuken. Zo weet je zeker dat je een verse pizza krijgt! Naast de klassieke pizza’s hebben ze ook een aantal speciale pizza’s die net even anders zijn, maar zeker net zo lekker. Piano B is een geschikte plek om van een heerlijke pizza te kunnen genieten!

Napoli

Pizzeria Napoli in Maastricht is een traditioneel Italiaans restaurant waar je in een échte Italiaanse sfeer komt. De pizza’s die ze serveren zijn vol van smaak en gemaakt met passie. Ze hebben genoeg keuze voor iedereen. Dus ook wanneer je een vegetarische pizza wilt hebben! Naast pizza’s hebben ze hier ook andere Italiaanse lekkernijen zoals pasta’s of een zelfgemaakte lasagne. Er is genoeg keuze bij Napoli!

Restaurant Maastricht is dé gids voor jou!

De gids die je nodig hebt om de culinaire schatten van Maastricht te ontdekken is Restaurant Maastricht. Wij zorgen ervoor dat jij op de lekkerste plekken gaat eten, waar de service perfect en sfeer gezellig is. Of je nu op zoek bent naar Mediterraanse restaurants of Marokkaanse restaurants. Maastricht heeft het allemaal!