De beste restaurants tussen Venlo en Maastricht

Jay Cece
25 juli 2023
beste restaurants

Soms is Maastricht niet altijd in de buurt, maar wil je toch graag lekker gaan uiteten. Met die tentjes waar Jan en alleman komen heb je het eigenlijk ook wel gehad, dus die vallen ook al af. Hoe weet je dan nog wat over blijft? Daar heb je Restaurants Maastricht voor! Wij hebben gekeken, speciaal voor jou, wat nou die onbekende lekkere restaurantjes ten noorden van onze prachtige Limburgse hoofdstad zijn.

Maastricht? Nee, Maasbracht!

In het prachtige Maasbracht is een onbekend, doch deftig, fine dining experience beschikbaar! Bij Restaurant Da Vinci, het restaurant onder leiding van chef-kok Margo Reuten, ontvang je de ware Michelin ster ervaring! Je wordt meegenomen op een verhaal wat begint in de aperitiefruimte en eindigt in de afterdinnerruimte! Ben jij iemand die en groot en mooi Limburgs hart heeft? Meester sommelier Petro Kools neemt je mee door een heerlijk gastronomisch arrangement met een galerij aan veelal Limburgse wijnen! Wil je hier elke dag gemakkelijk kunnen eten? Dan wil je misschien eens kijken bij deze makelaar uit Maasbracht!

G7 in Sittard!

Aan de gruizenstraat in Sittard is deze unieke ervaring te vinden. Het aantal gangen kies jij, de wijn brengen zij! Een heerlijke cuisine waarbij alles aangepast wordt aan jouw persoonlijke wensen is een van de vele dingen die G7 je kan bieden. Ze produceren zo veel mogelijk van de gebruikte producten helemaal zelf in hun eigen tuin en brengen het op een artistieke wijze op jouw bord. We raden zeer zeker aan om het wijn arrangement er bij te pakken, want deze zal het verhaal van het eten enkel versterken! Dit restaurant van chef-kok Rik Opstals en Eigenaar Danny Meijers geeft je zelfs de optie om in een oude kerk te dineren. Waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor de culinaire verrassing! Zoek je net zo’n soort restaurants in Maastricht? Kijk eens naar onze unieke restaurants in Maastricht!

De Leuf, private dining in Voelender

De Leuf in Voelender (Voerendaal) is een private dining restaurant waar jouw ervaring, en jouw ervaring alleen, centraal staat! Dit familierestaurant heeft smaak en beleving centraal staan, je kan hier ook alleen op privé afspraak dineren! Ooit begon de familie van de Bunt in 1988 in Ubachsberg hun restaurant de Leuf, gebaseerd op de hun vakwerkboerderij. Na maar 8 jaar later hadden ze de eerste Michelinster te pakken en in 2007 hadden ze de tweede!

Wil je weten waar echte kenners op letten bij het kiezen van een restaurant, dat lees je hier!